Over Ivo

Als vastgoedcoach en -trainer helpt Ivo Van Genechten je naar financiële vrijheid door te investeren in vastgoed. Via webinars, workshops en seminars legt Ivo uit hoe je een passief inkomen kunt creëren door op een slimme manier te investeren in vastgoed.”

Op een bevattelijke manier, geïllustreerd met tal van praktijkvoorbeelden en anekdotes uit zijn eigen groeiproces, leert Ivo je hoe je zelfs met een minimum aan kapitaal aan de opbouw van je portefeuille kan beginnen.
Ivo Van Genechten studeerde af als handelsingenieur. Naast zijn activiteiten als ondernemer bouwde hij stelselmatig een immo-portefeuille uit om zijn droom te kunnen realiseren: een rustiger bestaan leiden op een zonnige plek. Op zijn 54 bereikte hij zijn doel.

Financiële kennis verwerf je niet op school en weinigen kregen het met de paplepel mee. Toch leven er heel wat mensen vandaag rijkelijk dankzij huurinkomsten van de 10, 20, 50 of soms zelfs honderden eigendommen die ze bezitten, of kortweg dankzij hun passief inkomen.
Dat kwam niet zo maar, ook zij hebben eerst of gaandeweg heel wat kennis verworven.
Denk jij dan ook : “ja, geld maakt geld; maar dat is niks voor mij, want ik kan niet een eerste investeringspand kopen. Dan ligt bij Vastgoedfaculteit wellicht jouw begin. Dit is jouw money mindset op dit moment en die kan je beïnvloeden. Ook Ivo groeide op met een heel andere money mindset dan dewelke hij nu heeft. Hij werd geboren, haast letterlijk onder de kerktoren van de abdij van Averbode en groeide op in soberheid zeker tijdens zijn jaren tussen de muren van een klooster-internaat voor slechtzienden en blinden. Vooral door het schrijnende contrast tussen de sobere leefwereld van de leerlingen en de luxe waarin de broeders vertoefden, zette hij zich af tegen de visie rond geld die hem werd opgedrongen. Op zijn 23 ging hij met zijn eigen parkeerplaats die hij als blind wordende toch niet kon gebruiken verhuren. Weldra deed hij dat met andere parkeerplaatsen en garageboxen. De ervaring hierin heeft hem gesterkt om stilaan zijn vastgoedportefeuille verder uit te bouwen en te streven naar financiële onafhankelijkheid.
Vanaf zijn stekje in Spanje bundelde Ivo zijn opgedane kennis en ervaringen in een boek en verwerkte het in enkele boeiende webinars, workshops en seminars.
Vanaf zijn stekje in Spanje bundelde Ivo zijn opgedane kennis en ervaringen in een boek en verwerkte het in enkele boeiende webinars, workshops en seminars. Met zijn eigen ontworpen ‘hexagon-fundament’ en vastgoedwizard biedt hij je handige tools om je doel te bereiken. Heel wat collega-ondernemers begonnen dankzij Ivo al met de opbouw van hun vastgoedportefeuille, lees garantie van hun pensioen.

Plan een gratis sparringsgesprek in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jou verder op weg te helpen.